Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko
Євген Клопотенко отримав нагороду World Influencers and Bloggers Awards 2022 і став фуд-блогером року.
Євген Клопотенко — це відомий шеф-кухар та фуд-блогер. Він переміг у п’ятому сезоні «Мастер-Шефа», після чого після якого успішно закінчив Le Cordon Blue у Франції. Він завжди говорив про те, що його мета — це популяризувати українську кухню. Зараз, після отриманої нагороди, у своєму пості Євгеній написав, що головне досягнення — це те, що дану премію отримала сторінка присвячена українській кухні. У цьому й був сенс його роботи.
На врученні премії Євген був у одязі з написом «Make borsht not war» (робіть борщ, не війну).
Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко пропонував назвати одну з київських вулиць на честь борщу. Він аргументував це тим, що рф хоче привласнити собі нашу національну страву. Такий крок мав захистити борщ від злочинних російських посягань.
Ми в онлайн-режимі інформуємо вас про український спротив російській окупації. Всю оперативну інформацію станом на сьогодні читайте тут.
#Євген Клопотенко